Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei

ULEI DE MĂCEȘE - Ulei presat la rece - 40ml

Preț cu TVA: 20 lei

RemoveAdd

Măceșul este una dintre cele mai renumite plante din zona noastră. Uleiul de semințe de măceș este o raritate, deoarece atât semințele, cât și uleiul pe care le conțin sunt foarte greu de extras. Este cu atât mai valoros! Uleiul special Grapoila Rosehip Oil a primit un rating de argint la competiția internațională de degustare a alimentelor din 2020 International Taste Awards (ITA)

 
Măceșul este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale din țară. Uleiul din sâmburi de măceșe este bogat în acizi grași esențiali (Omega-3 și 6) și vitamine. Este un ulei de culoare roșu-deschis, cu gust de fructe. Poate fi utilizat intern dar și extern. Datorită conținutului său ridicat de acizi grași nesaturați și vitamine, contribuie la menținerea sănătății noastre. Poate fi utilizat pentru condimentarea alimentelor (supe, carne, sosuri), poate fi amestecat în aluatul prăjiturilor sau adăugat la salate. Datorită conținutului de vitamina E, este un produs remarcabil și în categoria uleiurilor presate la rece, fiind o opțiune fantastică pentru tratarea pielii. Hrănește și hidratează pielea, restabilizează echilibrul umidității pielii. Oferă îngrijire intensivă pentru pielea afectată de razele UV sau uscată, solicitată, arsă de solar excesiv. Pentru îngrijirea pielii și masaj, poate fi amestecat cu uleiuri de bază mai fine și nămol de semințe." În industria farmaceutică este un ingredient comun al diferitelor preparate de vitamine și a diverselor produse naturale (de ex., creme antirid) în industria cosmetică. Conținutul natural de vitamina A ajută prevenirea procesului de îmbătrânire a pielii, producția naturală de fibre de colagen și elastină, respectiv procesele regenerative ale celulelor. Doze: 40 ml, 250 ml, 1 000 ml
Alte produse din această categorie
60RON
55RON
20RON
55RON
40RON

Cele mai vizitate produse